Olet täällä

Teatteri Imatran elämyksellinen syksy

TEATTERI IMATRAN ELÄMYKSELLINEN SYKSY 2018

 

Kathryn Schultz-Miller:
HANNU JA KERTTU

Syksyn ohjelmiston avaa iki-ihana klassikkosatu Hannu ja Kerttu. Tämän pohjoismaisen kantaesityksen dramatisoinnista vastaavan Kathryn Schultz-Millerin töitä on aiemmin Imatralla katsojia viehättänyt Liisa Ihmemaassa sekä Kaunotar ja Hirviö.

Tällä kertaa dramatisoinnissa on huomioitu perheen pienimmät, esitys soveltuu 3-4-vuodesta ylöspäin. Jännittävä matka kotoa salaperäiseen metsään ja sen kautta piparkakkutalolle saa uuden modernin otteen kun mustalaisnoita houkuttaa luokseen sankarimme, ja nähtäväksi jääkin miten rohkea kaksikko selviää kiperästä tilanteesta.

Ohjaus ja suomennos Timo Rissanen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Rooleissa: Hanna Kaskela (Kerttu), Kari Kinnari (Hannu) sekä Ulla-Maija Järnstedt, Marko Kurikka ja Pekka Räty.

Pohjoismainen kantaesitys Pikku Hiisi-näyttämöllä 4.9. klo 10.00.


Robert James Waller:
HILJAISET SILLAT (The Bridges of Madison County)

Maailman menestyksekkäimpiin ja romanttisimpiin rakkausdraamoihin kuuluva Hiljaiset sillat saapuu vihdoin Imatralle. Wallerin romaanista tehtiin aikanaan kiitetty elokuvasovitus, jonka tähtinä nähtiin Meryl Streep ja Clint Eastwood.
Tämä koskettava, sydäntä riipivä tarina kertoo Iowan maaseudulla perheensä kanssa elävästä italialaissyntyisestä Francescasta sekä maatilalle eksyvästä, katettuja siltoja kuvaamaan tulevasta omaleimaisesta Robert Kincaidista. Henkilöiden välille syntyy sanoinkuvaamaton side ja rakkaustarina, joka hakee vertaansa. Elämän mittainen matka kulkee neljässä päivässä näiden kahden ihmisen lävitse ja saa heidän herkkyytensä, avoimuutensa ja tunteensa aivan uudelle tasolle.
Kun kerran on ollut rakastunut, on vaikeaa kulkea ohittamatta Hiljaisia siltoja…

Näytelmä on ollut suuri menestys ja sitä on esitetty mm. Tampereella, Seinäjoella, Mikkelissä ja Rovaniemellä.

Ohjaus: Timo Rissanen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Suurissa päätehtävissä nähdään Ulla-Maija Järnstedt sekä vierailijana Ari-Matti Hedman. Muissa rooleissa Hanna Kaskela, Pirjo-Liisa Hiltula, Aki Honkatukia sekä Kari Kinnari.

Ensi-ilta 29.9.2018 klo 16.00.


Älyvapaa ilotulitus, Imatran jengin oma
REVYY
KOLME MUSKOTTISOTURIA


Perhe Mähönen on lähdössä jouluksi Thaimaahan.
Lentoyhtiö on asettanut ihmisille painorajoituksen ja mummo ei pääse koneeseen.
Muiden lähtiessä reissuun käynnistyy ”Yksin kotona” -elokuvien innoittama tapahtumasarja.

Mummo ostaa alelaarista suruunsa kaiken lanttulaatikon. Muskottipähkinän aiheuttama yliannostus aikaansaa viikon kestävän hallusinaation jossa hänen matkaoppainaan menneisyyteen ja tulevaisuuteen toimivat ”Kolme Muskottisoturia”.

Samaan aikaan perhe Rutanen, Mähösten naapuri- ja arkkivihollisperhe Sienimäeltä väittää matkustavansa jouluksi Espanjaan. Koska heillä ei ole matkaan varaa, he sulkevat tiiviisti sälekaihtimet ja tekevät sosiaaliseen mediaan taidokkaita lomakuvia ja klippejä. Haasteeksi muodostuu erikoisesti käyttäytyvä naapurin mummo…

Musiikkina kuullaan aikamme kovimpien lauluntekijöiden hittibiisejä livebändin tykittäessä hommaan lisää ruutia!


Ohjaus: Pia Lunkka                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Käsikirjoitus: Pia Lunkka ja työryhmä                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Kapellimestari: Lauri Kuosa                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Koreografi: Osku Heiskanen (vier.)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Bändissä kuullaan mm. Heikki Pöyhiää, joka myös esiintyy revyyssä.

Hulvattoman revyyn ensi-ilta 2.11.2018. klo 19.00.