Olet täällä

Pikkujoulut

ja syyskauden iloiset ryhmäretket

 
Vietä ryhmäsi kanssa ikimuistoiset pikkujoulut tai tee syysretki teatteriin! Valitse esitys ja ajankohta, tee alustava lippuvaraus heti ja kerää ryhmäsi. Tilaa myös tarjoilut väliajalle, ja ennen esitystä nautittavaksi pikkujoulubuffet. Herkuttelu teatterikahvilassa kruunaa elämyksen.
 

Hiljaiset sillat

on yksi maailman menestynein ja romanttisin rakkausdraama, jonka pääosissa Imatralla nähdään Ulla-Maija Järnstedt ja Ari-Matti Hedman (vier.). Jos haluat kokea suurita tunteita ja liikutuksen hetkiä, tämä esitys kannattaa kokea. Lue lisää esityksestä tästä.
 

Joulurevyy Sienimäeltä: Kolme muskottisoturia

on hauska tarina ja hyvää musiikkia. Lavalla nähdään koko Teatteri Imatran näyttelijäkunta ja bändissä Heikki Pöyhiä, Lauri Kuosa ja Pekka Ranta. Tämä esitys on pikkujoulutunnelman varma kohottaja, johon liput kannattaa hankkia heti eikä huomenna. Lue lisää esityksestä tästä.
 
Tee alustava varaus, vahvistat lippumäärän sovittuun päivään mennessä (n. 1 kk ennen esityspäivää), jonka jälkeen toimitamme sinulle liput ja laskun. 
 
Ryhmäliput, yli 20 henkilöä
Hiljaiset sillat 24€/lippu 
Kolme muskottisoturia 27€/lippu
Joka 20. lippu veloituksetta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. Hinnat sis. alv ja toimituskulut. 
Alle 20-hengen ryhmien liput normaalihinnoin. Muut hintaryhmät löydät produktioiden sivuilta. Lippuhinnat sis. alv 10%.
 

Pikkujoulun salaattibuffet yli 20-hengen ryhmille hintaan 22,90€

Teatterikahvilamme tarjoaa herkullisen pikkujoulun salaattibuffetin yli 20 hengen ryhmälle hintaan 22,90€/hlö. Kysy pikkujoulukauden salaattibuffaa myös pienemmälle ryhmälle!  
Pikkujoulun salaattibuffet sisältää alkoholittoman glögin, viittä erilaista salaattia, leivän ja levitteen sekä pienen makean jälkiruoan.
 

Menú

Rosolli ja punajuurikerma
Sienisalaatti
Viher-versosalaatti karpaloilla
Lohisalaatti
Tomaatti-mozzarellasalaatti

Talon leipä ja levite

Joulutorttu
Kahvi/tee  

Alkoholiton glögi, astiat ja jouluinen servietti sis. hintaan.

Buffet katetaan Teatterikahvilaan sovitusti 1-1,5 tuntia ennen näytöksen alkua. Salaattibuffetin tilaukset vähintään 7 vrk ennen tilaisuutta. 
Tilassa voi ruokailla samanaikaisesti useampia eri ryhmiä. 
 
Teatterikahvilassa on 98 istumapaikkaa ja A-oikeudet. Tarjoilujen hinnat sisältävät 14% alv.
 

Lämpimästi tervetuloa!