Olet täällä

Tankki täyteen

Kruununpuiston kesäteatterissa

Tankki täyteen täyttää kesän hulluttelutarpeen, saa riemumielen lentoon ja naurun hersymään.

Imatralla Kruununpuiston kesäteatterissa nähdään kesällä 2019 Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama ratkiriemukas komedia Tankki täyteen, jossa asiat ovat yksinkertaisia, maailma ymmärrettävä ja ihmiset niiiiin vilpittömiä. Tämä yksi Suomen kaikkien aikojen katsotuimmista ja menestyksekkäimmistä komediasarjoista täytti äskettäin 40 vuotta eikä suotta! 

Esityksen keskiössä on Sulo ja Emilia Vilénin huoltamo, jossa asiakasvirtaa ei juurikaan näy. Asiakaskadon syynä on uusi ohikulkutie, ja uudelta tieltä ei enää pääse Vilénien huoltamolle. 

Sulon vakiovastaus huoltamon, ja monen muunkin hiukan epäonnistuneen ostoksen suhteen kuuluu aina ”ostin, kun halvalla sain”. Sama lausahdus on periytynyt myös Sulon pojalle Juhanalle. 

Vilénien huoltamolla arjen harmaus kasvaa toisinaan hullunkurisiin mittoihin, kun Sulon ja Emilian aikamiespoika Juhana, baariapulainen Ulla, rovasti ja huoltamon kanta-asiakas kyläpoliisi Reinikainen tuovat omat öljyläikkänsä ihmissuhteisiin. Reinikaisesta tuli hahmona niin suosittu, että hän sai myöhemmin oman sarjansakin.

Sulo Viléninä nähdään Reidar Palmgren, Emminä Satu Silvo ja Reinikaisena Lasse Karkjärvi. Esityksen ohjauksesta vastaa Timo Rissanen.

Ensi-ilta 27.6.2019 Kruununpuiston kesäteatterissa. Esitykset jatkuvat 4.8.2019 saakka.
Esityksen kesto ilmoitetaan ensi-iltaviikolla.

Liput 

Lipun hinta toimituskuluineen alk.
Peruslippu 29€
eläk./opisk./työtön 27€
lapset (5-16v.) 17 €

Pienryhmälippu 10-19 hlö 27€ (verkkokaupasta ja Ticketmaster-myyntipisteistä)
Ryhmät yli 20 hlöä 26€, joka 20. lippu maksutta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä (teatterin ryhmämyynnistä)

Hinnat sis. alv 10%.

OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakasetu

5 euron etu Tankki täyteen -esityksiin ajalla 29.6.–7.7.2019. Etu myönnetään peruslipun, eläkeläislipun, opiskelijalipun, työttömän lipun ja lastenlipun hinnasta. Etua ei voida yhdistää muihin alennuksiin.

Etuhintaiset liput myynnissä Kulttuuritalo Virrassa Imatran pääkirjaston lipunmyynnissä, Lappeenrannan K-Citymarketissa ja kesäteatterin ovilipunmyynnissä (avoinna 2 tuntia ennen esityksen alkua). Edun saat käyttöösi esittämällä edun OP-mobiilista tai näyttämällä osuuspankin maksukortin, jossa on omistaja-asiakas-tunniste. Etu on henkilökohtainen.