Teatteri Imatran esitykset ajalla 13.3. - 31.5.2020 on peruttu.
Lipun voi vaihtaa myös Teatteri Imatran lahjakorttiin osoitteessa teatteri@imatra.fi
Sähköpostiviesteihin ja puheluihin vastataan 6.4. alkaen.
Ohjeet lipun vaihtoon tai maksunpalautukseen tästä.
Aki Honkatukian konsertin 16.5. siirtymisestä syksylle tietodetaan myöhemmin.

Olet täällä

Pokka pitää

Hyacinth Bucket Imatran kesäteatterissa 2020

Imatran kesäteatterissa nähdään kesällä 2020 englantilaisen Roy Clarken kirjoittamaan huippusuosittuun tv-sarjaan Pokka pitää (Keeping Up Appearances) pohjautuva komedia, jonka hullunkuriset hahmot tarjoilevat riemukasta seuraa.

Hyacinth Bucket (lausutaan Bukee) saa selville, että hänen naapurinsa Emmet on alkanut vetää näytelmäkerhoa, ja yksi mielenkiintoisista rooleista olisi vapaana. Tähän rooliin Hyacinth pitää itseään täydellisenä. Hän saapuu paikalle suorastaan pyörremyrskyn lailla. Tilanteeseen tulee kuitenkin mutkia, kun Emmet on tarjouksesta kauhuissaan sisarensa Elisabethin kanssa. Kun soppaan pistävät lusikkansa vielä Hyacinthin värikylläiset sisarukset Rose ja Daisy sekä karskin hurmaava Onslow, alkaa teatterissa paikat toden teolla kuumentua kun ”lady of the house” pääsee diivailemaan. Päivä muodostuu kaaokseksi, mutta julkisivu pidetään tietenkin kunnossa viimeiseen saakka.

Hyacinthin pääroolissa nähdään jo legendaksi muodostuneen Kumman kaa -televisiosarjan tähti, terveydenhoitaja Ellua näytellyt Minna Koskela. Ohjauksesta vastaa teatterinjohtaja Timo Rissanen, lavastuksesta Karmo Mende (vier.) ja puvustuksesta Marja Liukkonen.

Tervetuloa merellisille illallisille!

Ensi-ilta Imatran kesäteatterissa 25.6.2020. Esitykset jatkuvat 2.8. saakka.

Liput toimituskuluineen alk.

Peruslippu 29€
Eläk./opisk./työtön 27€
Lapset  (5-16v.) 17€

Yli 20-hengen ryhmät 26€, joka 20. lippu maksutta (max. 3 veloituksentonta lippua/ryhmä). Voit vahvistaa lopullisen lippumäärän 1 kk ennen esityspäivää. 

Lipun hinnat sis. alv 10%. 

Katso myös kesän koskinäytösajat: Imatrankoski.fi

Etelä-Karjalan OP:n asiakasomistajaetu

Etelä-Karjalan OP:n asiakasomistajaetu -5 euroa Pokka pitää -esityksiin ajalla 27.6-5.7.2020. Etu myönnetään normaalista, eläkeläisten, työttömien, opiskelijoiden ja lasten lippuhinnasta. Etu on henkilökohtainen ja edun saa näyttämällä OP-Pohjola-ryhmän pankki- tai Visa-kortin jäsentunnusta tai omistajajäsenkortilla tai PIVO-mobiilisovelluksella.
Etulippujen myynti Imatran kaupungintalon lipunmyynnissä, Lappeenrannan Ticketmasterin myyntipisteessä (K-citymarket) ja Imatran kesäteatterin ovilipunmyynnissä.

Kuvat, Arttu Muukkonen