Teatteri Imatran esitykset ajalla 13.3. - 31.5.2020 on peruttu.
Lipun voi vaihtaa myös Teatteri Imatran lahjakorttiin osoitteessa teatteri@imatra.fi
Sähköpostiviesteihin ja puheluihin vastataan 6.4. alkaen.
Ohjeet lipun vaihtoon tai maksunpalautukseen tästä.
Aki Honkatukian konsertin 16.5. siirtymisestä syksylle tietodetaan myöhemmin.

Olet täällä

Viidakkokirja

Suuri seikkailumusikaali

Mowglin ja eläinkumppanien valloittava seikkailu valtaa Teatteri Imatran suuren näyttämön tarinallaan ja huumaavilla rytmeillään keväällä 2020. 

Miten pieni Mowgli-poika selviää yksin, eksyneenä pelottavassa mutta uudessa kiehtovassa maailmassa – syvällä viidakon kätköissä? Ja miten hän selviää hurjasta, kostonhimoisesta vastustajastaan – tiikeri Shere Khanista? Viisaan Baloon-karhun, neuvokkaan Bagheeran-pantterin ja Akelan-suden suojeluksessa hän oppii selviytymään ilkeämielisiltä apinoilta ja voimakkaalta Kaa-pythonilta ja löytämään itsestään uuden ihmisen. 

Klassikkoteksti Intian viidakoista, eläimistä, ihmisistä, ystävyydestä ja rakkaudesta sekä luonnon mittaamattomista laeista perustuu Nobel-palkitun kirjailijan Rudyard Kiplingin menestysromaaniin. Romaani julkaistiin ensimmäisen kerran jo 1800-luvun lopussa, ja sen kiehtova maailma on hurmannut ihmisiä vuosisadan saatossa. Viidakkokirjasta on nähty lukuisia versioita sekä näyttämöllä, että elokuvissa. Viidakkokirja jatkaa Teatteri Imatran seikkailujen sarjaa, joita on vuonna 2015 nähty Hobitti ja vuonna 2017 nähty Maailman ympäri 80 päivässä.

Tässä BB Cooperin säveltämässä ja Toby Hulsen kirjoittamassa koko perheelle suunnatussa musikaalissa avautuu katsojien eteen huikea seikkailu, kun laulu, tanssi, ilo ja nauru sykähdyttävät värikylläisessä ja visuaalisessa loistossaan. Mowglina nähdään Teatteri Imatran uusi näyttelijä Antti Laine. Esitystä suositellaan yli 5-vuotiaille.

Esityksen kesto n. 2h 10 min (sis.väliajan)

Maailman ammattiteattereiden kantaesitys 8.2.2020 suurella näyttämöllä. Esitykset jatkuvat 25.4.2020 saakka.  ESITYKSET PERUTTU.

Liput toimituskuluineen alkaen

Norm. 34€ | Eläk./opiskelija/työtön 32€ | Lapset (5-16 v.) 18€

Ryhmäliput ryhmämyynnistä

Yli 20 hengen ryhmät 31€/lippu, joka 20. lippu maksutta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. Voit vahvistaa lopullisen lippumäärän n. 1 kk ennen esitystä.
Koululaisryhmät 17€/lippu, opettajat maksutta.

Lippuhinnat sisältävät 10% alv.

S-Etukortilla perhepaketti

2 aikuista + 2 lasta yht. 94€ (norm. 104€) Ticketmasterin verkkokaupasta 7.2.2020 mennessä ostettuna. Edun lisäksi ei Bonusta.

 

 

Kuvat Arttu Muukkonen