Olet täällä

Mauri ja Mini-isoveli

Imatralaisella Maurilla on kaksi huipputärkeää tehtävää mielessään. Hän haluaa voittaa sodan inhottavaa oksua vastaan ja löytää itselleen isoveljen. 

Maurin suosikkeja ovat kaikenlaiset avaruusjutut, ja hän haaveilee että hänellä olisi oma simpanssi tai sitten isoveli. Simpanssi olisi hauska ja isoveljestä olisi apua. Ihan niin kuin Chin isoveljet tulevat apuun kun Hilma ja Hanan haukkuvat Mauria ja Chitä naimisiinmenolaisiksi. Öisin Mauri on taas yhteydessä Nakuna Uusi-Beban Halihali-heimoon. 

Vielä enemmän Mauri kammoaa koulussa riehuvaa oksua. Se kuulostaa aika samalta kuin ebola, josta Mauri on kuullut uutisista, vaikka äiti vakuutteleekin että se on ihan eri tauti. Mauri aloittaa sodan oksua vastaan. Ja uskoo myös Mustaan Barbaariin, joka on käynyt Maurin koulussa ja vastustaa kiusaamista. Maurin mielikuvitus on ihana ja ihmeellinen.

Mauri ja mini-isoveli on koko perheen värikäs tarina, joka on jatkoa syksyllä 2017 Teatteri Imatrassa esitetylle huippusuositulle Mauri ja Vähä-älypuhelimelle.

Ensi-ilta Pikku Hiisi -näyttämöllä 3.9.2019.
Kesto n. 1h 10 min. Ennakkotiedosta poiketen, esityksessä ei ole väliaikaa. 
Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

Liput

toimituskuluineen alk. 12€
Koululais- ja päiväkotiryhmät 8€, opettajat/hoitajat ryhmän mukana maksutta

Lippuhinnat sis. 10% alv.

Vietä Teatterisynttärit Maurin ja Chin seurassa!

Lue lisää teatteri-imatra.fi/synttarit