Olet täällä

Kolme muskottisoturia

Joulurevyy Sienimäeltä

Kehoitamme sinua heittämään arkihuolesi, laskemaan niskalukkosi ja unohtamaan joulukiireesi.

Perhe Mähönen on lähdössä Jouluksi Thaimaaseen. Lentoyhtiö on asettanut ihmisille painorajoituksen ja mummo ei pääse koneeseen. Muiden lähtiessä reissuun käynnistyy ”Yksin kotona” -elokuvien innoittama tapahtumasarja. Mummo ostaa alelaarista suruunsa kaiken lanttulaatikon. Muskottipähkinän aiheuttama yliannostus aikaansaa viikon kestävän hallusinaation jossa hänen matka-oppainaan menneisyyteen ja tulevaisuuteen toimivat ”Kolme Muskottisoturia”. 

Samaan aikaan perhe Rutanen, Mähösten naapuri -ja arkkivihollisperhe Sienimäeltä väittää matkustavansa jouluksi Espanjaan. Koska heillä ei ole matkaan varaa, he sulkevat tiiviisti sälekaihtimet ja tekevät sosiaaliseen mediaan taidokkaita lomakuvia ja klippejä. Haasteeksi muodostuu erikoisesti käyttäytyvä naapurin mummo…

Musiikkina kuullaan aikamme kovimpien lauluntekijöiden hittibiisejä livebändin tykittäessä hommaan lisää ruutia! Joulutunnelmassa koko teatterin näyttelijäkunta ja vierailevat muusikot Pöyhiä, Kuosa & Ranta.

Maailman ensiesitys 2.11.2018, esitykset jatkuvat 15.12. asti. Esityksen kesto n. 1h 45min. sisältäen väliajan.

Esitys on pikkujoulutunnelman varma kohottaja, johon liput kannattaa hankkia heti!
Tutustu teatterin pikkujoulupaketteihin.

Millaisia Tindermätsejä löytyy rajan pinnasta? Ketä ovat kolme muskottisoturia? Moneltako elämä alkaa?

Mikään näkemänne ei ole totta. Kukaan henkilö ei ole todellinen. Tai sitten on. Joka tapauksessa, nykyhallituksen tyyliin emme ota mistään vastuuta.

Huomioi kaksi K-18 -näytöstä

Perjantaina 7.12. klo 19 ja 14.12. klo 19 Kolme muskottisoturia -näytökset ovat sallittuja vain yli 18-vuotiaille, jolloin teatterisaliin saa tuoda teatterikahvilasta ostamansa alkoholijuoman. 

Liput 

Lipun hinta toimituskuluineen alkaen
peruslippu 30€
eläkeläinen, opiskelija, työtön 28€
ryhmät yli 20 hlöä 27€, joka 20. lippu maksutta (max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä)
lapset (alle 16 v.) 17€

Kuvat: Arttu Muukkonen