Olet täällä

Kabaret Kalashnikov (Saksa) The Wedding Show

The Wedding Show on riemukas ja taiteellisesti korkeatasoinen "villi Vodka varietee", joka rikkoo räväkästi eri taiteenalojen tyylilajeja, live-musiikkia ja komediaa kansainvälisten sirkus- ja katutaiteilijoiden esittämänä. Vahvat balkanin rytmit ja päihdyttävä taiteellisuus kuljettaa yleisöä. Tarjolla anarkistinen show ja fantastinen sekoitus suoraan Berliinin Undergroundilta!

Eräs yö Hoodlivnitzin pikkukaupungissa. Jossain idässä, kaukana, kaukana täältä. Tämä on paikka, jossa tangoa ja polkkaa tanssitaan, jossa taistellaan ja rakastetaan, jossa yö kestää niin kauan kuin on vodkaa tarjolla. Ja vodkaa on. Aina!  Kaikki muu on arvaamatonta: venäläiset akrobaatit kiedottuna New Yorkin freak-shown pauloihin, Berliner Schnauze suutelemassa brittiläistä huumoria ja ranskalainen improvisaatio houkuttelemassa puolalaista contortionistia – vaiko päinvastoin? 

Ryhmä Kabaret Kalashnikov perustettiin vuonna 2010 uutena varietén muotona. Se yhdistää sirkusmaailman huipputason taitavuuden ja katuesitysten vuorovaikuttavuuden. Vodkabaari tarjoaa täydellisen näyttämön hervottomille hahmoille, koomisille kohtauksille ja tajunnan räjäyttävälle sirkustaiteelle. Ryhmän esitykset ovat anarkistisia, täynnä jännitystä, järjettömiä yllätyksiä ja balkanilaisia rytmejä, jotka eivät päästä yleisöä otteestaan.

to 6.6.2019 19.00
Teatteri Imatran suuri näyttämö
Kesto noin 70 min.

Liput toimituskuluineen alk.

Liput 10.5. saakka 15€/ 20€
11.5. alkaen 18€ / 23€

Esitys on osa Mustan ja valkoisen teatterifestivaalin ohjelmistoa.
Lue lisää festivaalista blackandwhitetheatre.net