Olet täällä

Aki Honkatukia 50v konsertti vol 2

Näyttelijä-laulaja Aki "Axa" Honkatukia juhli lokakuussa 2019 pyöreitä vuosiaan konsertilla Syvänmerensukeltajat-bändin kanssa. Lokakuun keikka myytiin loppuun lähes heti, joten yleisön pyynnöstä 50v-konsertti vol 2 nähdään toukokuussa 2020.

Axa on nähty vuosien varrella Teatteri Imatrassa useiden musiikkinäytelmien pääroolissa, kuten Rauli Somerjoen, Elvis Presleyn, Juice Leskisen ja Irwin Goodmanin. Juhlakonsertissa vol 2 kuulemme em. kappaleita, mutta myöskin muita Axan valitsemia hänelle henkilökohtaisesti tärkeitä kappaleita. 

Ystävät ja rakkaat katsojat, on aika juhlia musiikin parissa tänä iltana. 50-vuotta elämää, ja melkein puolet siitä teatterin palveluksessa. Ammatti, josta olin lapsena haaveillut ja sitä kohti pyrkinyt toteutui täällä Imatralla. Kiitos luottamuksesta teatterinjohtajat ja koko henkilökunta. Ja kiitos perheelle jaksamisesta tälläisen kaihomielen kanssa.

Bändi jonka kanssa saan tänään lavalla olla, Syvänmerensukeltajat, iso kiitos. Tämä bändin jokainen soittaja on rautainen ammattilainen.

Tervetuloa kaikille, rakkaudella Axa.


Lauantai 16.5.2020 16.00, suuri näyttämö
Konsertin kesto on noin 2 h sisältäen väliajan.

Liput toimituskuluineen alk. 27€

Tilaisuuden järjestää Aki Honkatukia.

Musiikki on elämys, joka ei koskaan katoa, koska muistot elävät niiden mukana.
- Cisse Häkkinen