Teatteri Imatran esitykset ajalla 13.3. - 31.5.2020 on peruttu.
Lipun voi vaihtaa myös Teatteri Imatran lahjakorttiin osoitteessa teatteri@imatra.fi
Sähköpostiviesteihin ja puheluihin vastataan 6.4. alkaen.
Ohjeet lipun vaihtoon tai maksunpalautukseen tästä.
Aki Honkatukian konsertin 16.5. siirtymisestä syksylle tietodetaan myöhemmin.

Olet täällä

Kultalampi

Rakastettu komedia

Ernest Thompsonin kaikkien tuntema klassikko saapuu Teatteri Imatran suurelle näyttämölle syksyllä 2020. 

Joka kesä Norman Thayer (Ilmari Saarelainen) sekä vaimonsa Ethel (Ulla-Maija Järnstedt) saapuvat kesähuvilalleen Kultalammelle, joka sijaitsee Mainen rannikolla. Tästä kesästä tulee kuitenkin erilainen, neljänkymmenenkuuden yhteisen vuoden jälkeen elämän ilta on edessä, eikä varmuutta ole tuleeko enää uutta kesää. Heidän rakkautensa on syvää, ja se on muovannut heistä parhaita ystäviä. He ovat kuin ne kaksi kuikkaa, jotka kesästä toiseen uiskentelevat lammella. Tänä kesänä Etheliä 10 vuotta vanhempi Norman täyttää 80, ja vierailemaan tulee heidän tyttärensä Chelsea yhdessä uuden miesystävänsä Billin sekä tämän 13-vuotiaan pojan Billyn kanssa – tarkoituksena jättää Billy Ethelin ja Normanin hoiviin ”nuoren parin” Euroopan matkan tähden.

Tässä sydäntälämmittävässä, hurmaavassa ja koskettavassa komediassa puhutaan luopumisesta, sukupolvien välisestä kuilusta sekä pitkästä yhdessäolosta, vanhuuden odottamattomasta tulevaisuudesta. Kultalampi on kuin lämmin henkäys, joka jättää hyvänolon tunteen pitkäksi aikaa.

Kultalampi kuuluu maailman esitetyimpiin lämminhenkisiin komedioihin, joka on käännetty 30 kielelle, sitä on esitetty yli 40 maassa ja kuudella mantereella. Sen Oscar-palkitussa elokuvaversiossa Henry Fonda ja Kathryn Hepburn näyttelivät päärooleja.

Norman Thayerin roolissa vierailee Suomen lengendaarisiin näyttelijöihin kuuluva Ilmari Saarelainen, jonka ihmiset tuntevat maineikkaan Tankki täyteen –sarjan alkuperäisenä Juhanana, sekä myös Sisko ja sen veli –sarjan hulvattomana hahmona. Saarelainen on tehnyt pitkän karriäärin Tampereen Työväen Teatterissa, sekä hauskuuttanut yleisöä kiertueillaan yhden miehen näytelmällä.

Ensi-ilta 12.9.2020 suurella näyttämöllä. Esitykset jatkuvat 15.12.2020 saakka.

Liput toimituskuluineen alkaen

Norm. 32€ | Eläk./opisk./työtön 30€ | Nuoret alle 16 v. 17€

Ryhmäliput ryhmämyynnistä

Yli 20 hengen ryhmät 29€/lippu, joka 20. lippu maksutta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. 
 

Lippuhinnat sisältävät 10% alv.