Älä jätä sinua yksin


Ritva Oksasen ja Pedro Hietasen Älä jätä sinua yksin on konsertti-ja lausuntaesitys, jonka teemoina ovat rakkaus ja toisista välittäminen. Esitys on koostettu erilaisista tunnetuista kappaleista ja runoista, sekä Aino Suholan teksteistä.

Tähtivierailu 25.4.2019


Lue lisää

Palvelija


Kari Hotakaisen Martti Suosalolle kirjoittama Palvelija on tragikoominen monologi, joka tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne? Mitä tapahtuu, kun palvelijan hermot pettävät?

Tähtivierailut 2.5.2019


Lue lisää

Tomi Haustola - Anteeksi, saanko kapinoida?


Kymmenvuotis-taiteilijashowssa Haustola paljastaa, että pienet asiat eivät ehkä olekaan parhaita, sosiaalinen media on myrkkyä ja onnellisuuskin lähinnä makuasia. Kunpa vielä oppisi kapinoimaan niin, ettei kukaan huomaa.

Esitys 4.5.2019


Lue lisää

Joel Hulkkonen Quartet -konsertti


Kevään monipuolisin jazz-konsertti.

Konsertti 11.5.2019


Lue lisää

Piedra


Espanjalaisen Cielo rasO Dance Companyn esityksessä kolme tanssijaa tutkii vastarintaa, valloitusta ja tappiota. Ryhmällä on omalaatuinen tyylinsä ja se on kiertänyt esiintymässä Espanjassa, Ranskassa, Brasiliassa, Meksikossa, Argentiinassa ja Panamassa. Esitys on osa Mustan ja valkoisen teatterifestivaalia.

Esitys 4.6.2019


Lue lisää

JOHN DEMJANJUKIN OIKEUDENKÄYNNIT / HOLOCAUST CABARET


Esitys perustuu todelliseen, 30 vuotta kestäneeseen oikeusprosessiin, jossa Demjanjukia syytettiin yhteistyöstä natsien kanssa. Holocaust Cabaret on sarkastinen show, jossa viitataan sekä Bertolt Brechtin eeppisen teatterin perinteisiin, että kabaree-tyylilajiin. Esitys on osa Mustan ja valkoisen teatterifestivaalia.

Esitys 5.6.2019


Lue lisää

Kabaret Kalashnikov: The Wedding Show


Vahvat balkanin rytmit ja päihdyttävä taiteellisuus kuljettaa yleisöä villin Vodka-varieteen lumoihin. Tarjolla siis anarkistinen show, fantastinen sekoitus suoraan Berliinin Undergroundilta! Esitys on osa Mustan ja valkoisen teatterifestivaalia.

Esitys 6.6.2019


Lue lisää

Kruununpuiston kesäteatterissa: Tankki täyteen


Tankki täyteen täyttää kesän hulluttelutarpeen, saa riemumielen lentoon ja naurun hersymään. TV-klassikkosarjan kesäteatteriversion Sulo Viléninä nähdään Reidar Palmgren, Emminä Satu Silvo ja Reinikaisena Lasse Karkjärvi.

Ensi-ilta Kruununpuiston kesäteatterissa 27.6.2019


Lue lisää

Mauri ja mini-isoveli


Imatralaisella Maurilla on kaksi huipputärkeää tehtävää mielessään. Hän haluaa voittaa sodan inhottavaa oksua vastaan ja löytää itselleen isoveljen. Mauri ja mini-isoveli on jatkoa syksyllä 2017 esitetylle Mauri ja Vähä-älypuhelimelle.

Ensi-ilta Pikku Hiisi -näyttämöllä 3.9.2019


Lue lisää

Juurihoito


Juurihoito on tarina hyvistä ihmisistä ja huonoista hampaista, jossa hoidetaan hampaita, etsitään juuria ja pohditaan juurettomuutta. Tragikoominen seikkailu naurattaa hahmoillaan ja koskettaa tarinallaan.

Ensi-ilta 28.9.2019


Lue lisää

Love Me Tinder


Jääkö Amor nyt työttömäksi, kun tilalle on tullut Tinder? Some-maailmassa moni asia vaikuttaa täydelliseltä, mutta nenäkkäin saattaa arkinen todellisuus paljastua. Tässä on syksyn kuumin ja hauskin treffikomedia!

Ensi-ilta 1.11.2019


Lue lisää

Facebook

Tankki täyteen Imatran Kruununpuiston kesäteatterissa kesällä 2019 Pääosissa Satu Silvo, Reidar Palmgren ja Lasse Karkjärvi.
Suomen Teatterit ry vuosikokous. Tommi Saarikivi Suomen Teatterit ry toimitusjohtaja, lakimies Leevi Mentula ja kokouksen puheenjohtajana Timo Rissanen.
Eilen oli mielenkiintoisia kohtaamisia ja puheenvuoroja. Tänään keskustelut ja kokoukset jatkuvat. Eläköön teatteritaide! #teatteri #imatra #suomenteatterit
Teatteri Imatran uudeksi miesnäyttelijäksi on kiinnitetty Antti Laine, joka on valmistunut näyttelijäksi Lontoon The Royal Central School of Speech and Drama. Hän seuraa näyttelijä Pekka Rätyä tämän jäädessä eläkkeelle tämän vuoden lopussa. Teatteri Imatran kevään 2020 uutuutena nähdään pohjoismaisena kantaesityksenä ammattiteatterissa suuri koko perheen seikkailumusikaali Viidakkokirja, jonka klassikkoteksti perustuu Nobel-palkitun kirjailijan Rudyard Kiplingin menestysromaaniin. Viidakkokirja jatkaa Teatteri Imatran seikkailujen sarjaa, joita on nähty v.2015 Hobitti ja v.2017 Maailman ympäri 80 päivässä. Viidakkokirjan suomentaa ja ohjaa teatterinjohtaja Timo Rissanen, lavastuksesta ja puvustuksesta vastaa vierailijana Maarit Kalmakurki, jonka monet muistavat taidokkaasta edelliskauden Maailmanympäri 80 päivässä visuaalisesta suunnittelusta. Pääroolissa nähdään teatterin uusi näyttelijä Antti Laine, jonka mukana valloittavat koko teatterin ensemble vierailijavahvistuksilla. Muuta työryhmää julkaistaan myöhemmin. Pohjoismaisen kantaesityksen ensi-ilta on 8.2.2020 teatterin päänäyttämöllä. Esitykset jatkuvat koko kevään ajan, 25.4. saakka. Lipunmyynti alkaa 10.9.2019, myynnissä myös koko perheen lippupaketteja.
Yllätysten ovet -esitykset jatkuvat taas 4.4. alkaen! Jäljellä on enää seitsemän esitystä, joten jos et vielä ole nähnyt tätä jännittävää ja naurattavaa esitystä, nyt on aika ostaa liput! Tästä liput heti: www.teatteri-imatra.fi/esityskalenteri
Kiitos yleisölle la 30.3. "Ilta Pekan seurassa". Pekka innostui esiintymään 15 minuuttia normaalia pitempään ja sen jälkeen alkoi vilkas keskustelu yleisön ja Pekan välillä. Jäljellä enää kolme esitystä.
Yllätysten ovet Teatteri Imatrassa keväällä 2019
Love Me Tinder Teatteri Imatrassa syksyllä 2019