Hannu ja Kerttu


Satuklassikon moderni tulkinta on jännittävä matka kotoa, teatterin lämpiön kautta salaperäiseen metsään ja noidan piparkakkutalolle. Nähtäväksi jää miten rohkea kaksikko selviää kiperistä tilanteista.

Pohjoismainen kantaesitys 4.9.2018.


Lue lisää

Hiljaiset sillat


Koskettava tarina Francescasta ja Robertista on yksi maailman menestynein ja romanttisin rakkausdraama. Pääosissa nähdään Ulla-Maija Järsnstedt ja Ari-Matti Hedman (vier.). Näytelmä perustuu Robert James Wallerin romaaniin Bridges Of Madison County.

Ensi-ilta 29.9.2018.


Lue lisää

Kolme muskottisoturia


Joulurevyy Sienimäeltä - Kolme muskottisoturia on hauska tarina ja hyvää musiikkia. Lavalla nähdään koko Teatteri Imatran näyttelijäkunta ja bändissä Heikki Pöyhiä, Lauri Kuosa ja Pekka Ranta. Tämä esitys on pikkujoulutunnelman varma kohottaja, johon liput kannattaa hankkia heti eikä huomenna.

Maailman ensiesitys 2.11.2018.


Lue lisää

Yllätysten ovet


Kiehtovaa jännitystä ja hillitöntä naurua! Ajassa risteilevä nerokas trillerikomedia yhdistää hitchcockmaisen jännitystarinan hulvattomaan huumoriin. Teoksen kirjoittanut Ayckbourn vetelee hatustaan kaniineja toinen toisensa jälkeen, niin yllätyksellinen tämä maailmalla mainetta niittänyt esitys on.

Ensi-ilta 2.2.2019


Lue lisää

Facebook

Hiljaiset sillat yleisölle avoin harjoitus tiistaina 25.9. klo 12-12.30. Vapaa pääsy, tervetuloa!
Uutisvuoksi 19.9.2018. Teatteri Imatran keväässä punotaan murhasuunnitelmia - Kohteena muun muassa entinen Raidin vanhempi konstaapeli.
Huomio! Hiljaisten siltojen ensi-iltaan la 29.9.2018 klo 16 on vapautunut lippuja myyntiin. Nyt lippukaupoille kokemaan ensi-illan tunnelmaa!
Keväällä 2019 on katsojille luvassa jännitystä ja naurua - helmikuun ensi-illassa 2.2.2019 Yllätysten ovet. Alla linkki, tutustu ja ihastu!
Teatterilomalle Imatran Kylpylään!
Kulttuuritalo Virran kulttuurikahvilassa tänään teatterinjohtaja Timo Rissanen kertoi Hiljaiset sillat näytelmästä ja sen tekemisestä - mm. näytelmän lavasteet hivelevät varmasti katsojien silmiä. Samalla tutustuttiin toista pääosaa näyttelevään Ari-Matti Hedmaniin ja hän taas lupasi suuria emotionaalisia tunteita.Timo kertoi myös joulurevyystä Kolme muskottisoturia ja kertoi sen olevan hulvaton ja riemukas ilon ja valon tuoja marras -ja joulukuun pimeyteen.
Teatteriarvio, Uutisvuoksi 4.9.2018. Lippukaupoille siis! Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille.
Teatterinjohtaja Timo Rissanen kertoo Hiljaiset sillat -näytelmästä ja sen tekemisestä syyskauden ensimmäisessä kulttuurikahvilassa huomenna keskiviikkona 5.9. kello 13.30 alkaen. Tilaisuus on Kulttuuritalo Virran Kaleva-salissa. Sen jälkeen kannattaa jäädä kuuntelemaan kello 15 alkavaa Musiikkiopiston kahvilakonserttia. Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!