Olet täällä

Teemu Eronen Quintet ”At Home”

Suomen käytetyimpiin ja muuntautumiskykyisimpiin rumpaleihin lukeutuva Imatralaissyntyinen Teemu Eronen saapuu Imatran teatteriin 5. toukokuuta Teemu Eronen Quintet-yhtyeensä myötä. Tässä vuonna 2016 perustetussa yhtyeessä soittavat Erosen lisäksi Teemu Mattsson (trumpetti ja kornetti), Jouni Järvelä (altto- ja tenorisaksofonit), Jari Kanninen (piano) sekä Teemu Keränen (kontrabasso).
Imatralla kuultava keikka on Erosen ensimmäisen soololevyn Teemu Eronen Quintet ”At Home” levynjulkistamiskonsertti. ”At Home” -albumi on saanut arvostusta svengaavana ja tyylikkäänä perinteisen jazzin kokonaispakettina, joka tarjoillaan ensimmäistä kertaa yleisön nautittavaksi Teatteri Imatran lavalla.
 
At Home -levyn teemat pohjautuvat 1950- ja 1960-lukujen taitteessa syntyneen hard bop -tyylin piirteisiin. Keskeinen vaikute levyn tekoprosessissa on ollut Art Blakey ja hänen eri yhtyeensä.
 
”Katson muusikon urani alkaneen Imatran teatterista vuonna 1993 toimiessani teatterimuusikkona Lemmenlakko-näytelmässä. Kun ajattelen soololevyni nimeä ”At Home”, niin eräänlainen ympyrä on sulkeutumassa saadessani esiintyä oman orkesterini kanssa kyseisellä lavalla. Levyn nimi saa näin myös yhden uuden ulottuvuuden.”
 
La 5.5.2018 19 Suuri näyttämö
kesto 70 min, ei väliaikaa.
Liput toimituskuluineen alk. 24€