Olet täällä

POP! 60-luvun kultaiset kimulit

Uuden teatteritalon näyttämöllä nähdään pikkujoulukaudessa musikaali, jossa on naisenergiaa, 60-luvun nostalgisia kappaleita, hulvattoman villejä tansseja sekä häikäisevän värikylläisiä pukuja.
Pop! 60-luvun kultaiset kimulit kertoo ajasta, joka suurille ikäpolville on juuri sitä oikeaa aikaa. Silloin mentiin, oltiin nuoria ja elettiin unelmilla. Musikaalin viisi kimulia elävät läpi tunnelmia, tilanteita ja muistoja tuosta kultaisesta vuosikymmenestä. 

Musikaaliasujen suunnittelijana vierailee Jarkko Valtee, joka on luonut ympäri Suomea show-, teatteri- ja artistipuvustuksia. Teoksen koreografiasta vastaa Osku Heiskanen.

Viitenä hurmaavana naisena nähdään jo Suklaasydän–musiikkinäytelmässämme valloittanut Elina Aalto, mm. Nine ja Aikuinen Nainen -musikaaleista tuttu Laura Heinonen, Veriveljet ja Hiprakkainen Esiliina –musikaalien naistähti Pirja Arponen sekä oman talomme upeat näyttelijättäret Hanna Kaskela ja Ulla-Maija Järnstedt.

Kapellimestarina toimii Lauri Kuosa (kosketinsoittimet) sekä orkesterissa ovat mukana myös Heikki Kaskela (kosketinsoittimet) sekä Pekka Seppänen (lyömäsoittimet).

Pohjoismainen kantaesitys Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 28.10.2017.
Arvio esityksen kestosta 2 h 15 min. sisältäen väliajan.

Liput

Lipun hinta toimituskuluineen alkaen
peruslippu 30 €
eläkeläinen, opiskelija, työtön 28 €
ryhmät yli  20 hlöä 27 €, joka 20. lippu maksutta (max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä)
lapset (10-16 v.) 17 €

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut

Kerää ryhmä ja vietä ikimuistoiset pikkujoulut teatterissa. Lue lisää tästä.

 

Kuvat: Ari Nakari