Olet täällä

Mauri ja vähä-älypuhelin

Imatralainen 8-vuotias Mauri ei katso enää lastenohjelmia sillä hänellä on suunnitelma. Mauri aikoo kaivaa tunnelin Egyptiin koska hänen paras kaverinsa Bashir on juuri muuttanut sinne. 

Mauri asuu äitinsä kanssa kaksin. Äiti kertoo ettei heillä ole varaa Egyptin matkaan, eikä edes uuteen älypuhelimeen – vaikka Maurin oma vanha puhelin on täysin mäsä. Eräänä yönä Maurin puhelin muuttuu kuitenkin huippuälypuhelimeksi, jonka avulla Mauri saa yhteyden Nakuna Uusi-Pebassa asuvaan kummalliseen Halihalien heimoon. Omanlaisiaan ovat myös Maurin sademetsiä pelastava äiti ja luokkakaveri Chi, joka ei koskaan sano sanaakaan.

Veera Salmen kiitetyn lastenkirjan dramatisointi nähtiin Suomen Kansallisteatterissa keväällä 2016. Tämä musiikkipitoinen lastenteatteriesitys on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Tunnelin kaivaminen ei ole laitonta mutta siitä tulisi luultavasti ongelma jos talomummit näkisivät sen. Talomummeja on hyviä ja pahiksia. Heitä on kolmea lajia. On huivimummeja, lippismummeja, ja sitten yks kukkatäti. Talomummit on yleensä ihan kilttejä ja herttaisia ja joskus käy niin hyvä tsägä, että me saadaan niiltä suklaanappeja ja silloin me sanotaan, kiitoksia arvon rouvat ja madaam ja tänksjuu ja welkam ja helou.


Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille, kesto n. 50 min. Esityksessä ei ole väliaikaa.  
Ensi-ilta Teatteri Imatran Pikku Hiisi -näyttämöllä 30.8.2017. Lisäesitykset 14.2.-13.3.2018.

Liput

Lipun hinta toimituskuluineen alkaen 11 €

Vietä teatterisynttärit

Teatterisynttärit ovat vaivaton ja erilainen vaihtoehto perinteisille lasten syntymäpäiväjuhlille.
Lue lisää ja varaa ikimuistoiset synttärit!

Kuvat: Ari Nakari