Olet täällä

Haluatko mökkiläiseksi

Takuulla, ja mitä nopeammin sen parempi!

Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Toimittaja Roope Lipasti pohjaa hulvattomassa teoksessaan aitoihin kesämökkikokemuksiin, ja katsojat pääsevät järven rannalle mukaan Eijan ja Pertin koitokseen. 
Maalataan mökki. Korjataan laituri. Tampataan matot. Lypsetään lehmä. Siivotaan huussi. Ruopataan ranta. Pestään perunat. Eipä ole temppu eikä mikään!
Parisuhteellekin saadaan uusi nousu, kun naapurin rikas herra ja tämän Unelma-vaimo osallistuvat kesäcoctailin sekoitukseen. Tässä komediassa kaikki ei todellakaan mene niin kuin Strömsössä.

Kruununpuiston kesäteatterin edellisten kesien Kekkosen ja Linnan juhlien loistava näyttelijätiimi palaa trilogian kolmannessa osassa vielä kerran viihdyttämään katsojia. Ja koska kyseessä on yllätyskomedia, voi vain odottaa kuka tai ketkä poliitikoista palaavat edellisten kesien näytelmistä hämmentämään keitosta. Vauhdikasta menoa siivittävät tutut kesäiset melodiat.

Minä uskon meihin, parisuhteen auvoon, perjantaisaunaan ja hellyyteen sen jälkeen. Pyhään yhteiseen kesälomaan ja mökkeilyyn, joka parantaa työn ja parisuhteen murheet. 

Komedian kantaesitys oli kesällä 2017 Turun Linnateatterissa.
Ensi-ilta Imatran Kruununpuiston kesäteatterissa tiistaina 26. kesäkuuta 2018. Esitykset jatkuvat 29. heinäkuuta asti.
Esityksen kesto on noin 2h 15min sisältäen väliajan.

Liput

Hinta toimituskuluineen alk.
29 € peruslippu
27 € eläkeläinen/opiskelija/työtön
26 € ryhmät yli 20 henkilöä (lisäksi joka 20. lippu maksutta)
17 € lapset (5-16 v.)

Etelä-Karjalan OP:n asiakasomistajaetu

5 € peruslipun hinnasta esityksiin ajalla 28.6.–8.7.2018. Etulippujen myynti Imatran pääkirjaston lipunmyynnissä, Lappeenrannan Ticketmasterin myyntipisteessä (K-citymarket) ja Kruununpuiston kesäteatterin ovilipunmyynnissä. Etulippuja rajoitettu määrä.

Kuvat: Ari Nakari