Mauri ja vähä-älypuhelin


Musiikkipitoinen lastenteatteriesitys on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Esitykset 30.8. - 11.12.2017


Lue lisää

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja


”Kyllä minä niin mieleni pahoitin.” Tämä kaikille tuttu lausahdus kuullaan Imatralla syksyllä 2017 kun Tuomas Kyrön luoma hahmo valtaa uuden teatteritalon näyttämön.

Esitykset 23.9. - 12.12.2017


Lue lisää

POP! 60-luvun kultaiset kimulit


Musikaali tuo pikkujoulukauteen naisenergian, 60-luvun nostalgiset kappaleet, hulvattoman villit tanssit sekä häikäisevän värikylläiset puvut.

Esitykset 28.10. - 16.12.2017


Lue lisää

Pete Poskiparta Mielenmagiaa


Mentalisti Pete Poskiparran uusi show on tulvillaan mielenihmeitä ja komiikkaa. Mielenmagiaa on interaktiivista teatteria, jossa luodaan illuusioita korvien väliin, luetaan ajatuksia, pelataan intuitiolla ja katsotaan mihin superharjaantunut muisti riittää. Tämä pitää kokea itse!

Tiistaina 19.12.2017 klo 19


Lue lisää

Maailman ympäri 80 päivässä


Nojatuolimatka klassikkoteokseen, jossa jokainen pääsee osaksi värikylläistä, silmiä hivelevää ja mieltä kutkuttavaa elämystä. Esitys on suuri seikkailu josta ei vauhtia, huumoria ja vaarallisia tilanteita puutu.

Pohjoismainen kantaesitys 3.2.2018


Lue lisää

Tähtihaastattelu: Teatterineuvos Ritva Oksanen


Ainutkertainen ilta näyttelijä- ja laulajalegenda Ritva Oksasen seurassa. Oksanen kertoo elämästään ja urastaan teatterinjohtaja Timo Rissasen haastattelemana.

keskiviikkona 14.3. klo 19


Lue lisää

Tähtivierailu: Rantarouvat


Kuule, kaikella rakkaudella.
Rantarouvat on Sinikka Sokan ja Jaana Saarisen tähdittämä lempeän oikukas komedia. Nämä rouvat tietävät ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan.

tiistaina 2.5. klo 19


Lue lisää

Tähtivierailu: Pieni eläin - Seela Sella 80 vuotta


Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii 80-vuotispäiviään monologiteoksella, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista – ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa.

tiistaina 8.5.2017 klo 19 ja keskiviikkona 9.5.2017 klo 14


Lue lisää

Kruununpuiston kesäteatterissa: Haluatko mökkiläiseksi


Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Esitykset Kruununpuiston kesäteatterissa 26.6.- 29.7.2017.


Lue lisää

Facebook

Teatteri Imatra ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa ovat sopineet yhteistyöstä koskien keväällä 2018 Teatteri Imatrassa esitettävää Maailman ympäri 80 päivässä -seikkailua. Teatterin ja Eekoon yhteistyöllä halutaan tarjota perheille mahdollisuus käydä teatterissa kohtuuhintaan. Lue lisää Maailmanmatkaajat-paketista ja näytelmästä teatterin sivulta!
Tykypäivää viettämässä Lappeenrannan kaupunginteatteriin tutustuen ja esitystä katsoen. - Ulla
Kiitos kaverit hyvästä esityksestä mun ja Päivin puolesta.
Tästä isänpäivään lahjavinkki: osta liput ensi kesän komediaan kätevästi www.teatteri-imatra.fi/esityskalenteri
Huraa, huraa - kiitos katsojillemme! ❤️
Tuttu näyttelijätiimi palaa vielä kerran Kruununpuiston kesäteatterin lauteille. Haluatko mökkiläiseksi?
Nyt se on julkista tietoa!!! Haluatko mökkiläiseksi? Kruununpuiston kesäteatterissa 2018 - ensi-ilta on tiistaina 26 kesäkuuta! Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa Toimittaja Roope Lipasti pohjaa hulvattomassa teoksessaan aitoihin kesämökkikokemuksiin Ohjauksesta vastaa tuttuun tapaan teatterinjohtaja Timo Rissanen, puvustuksesta Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen ja musiikkimaestrona toimii Lauri Kuosa. Rooleissa nähdään Pia Lunkka, Pirja Arponen, Harri Nousiainen ja Jussi Puhakka. Lipunmyynti alkoi juuri - nyt kiireesti varmistamaan paikkasi yllätyskomediasta, jossa voi vain odottaa kuka tai ketkä poliitikoista palavat edellisten kesien näytelmistä hämmentämään keitosta!
Katsomosta löytynyt kello. Jos on sinun, soita p. 020 617 6646.