Mauri ja vähä-älypuhelin


Musiikkipitoinen lastenteatteriesitys on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Lisäesitykset 14.2. - 13.3.2018


Lue lisää

Maailman ympäri 80 päivässä


Nojatuolimatka klassikkoteokseen, jossa jokainen pääsee osaksi värikylläistä, silmiä hivelevää ja mieltä kutkuttavaa elämystä. Esitys on suuri seikkailu josta ei vauhtia, huumoria ja vaarallisia tilanteita puutu.

Pohjoismainen kantaesitys 3.2.2018


Lue lisää

Etelä-Karjalan miehet -dokumentti


Marko Auvisen dokumenttielokuva Etelä-Karjalan miehet kertoo kolmesta imatralaisesta taiteilijasta, näyttelijä Aki Honkatukiasta, muusikko-näyttelijä Heikki Pöyhiästä ja kuvataiteilija Pauli Parkkisesta, joille taiteen tekeminen on intohimo, ammatti ja elämäntapa.

Ensiesitys pe 9.2.2018 klo 19


Lue lisää

Tähtihaastattelu: Teatterineuvos Ritva Oksanen


Ainutkertainen ilta näyttelijä- ja laulajalegenda Ritva Oksasen seurassa. Oksanen kertoo elämästään ja urastaan teatterinjohtaja Timo Rissasen haastattelemana.

keskiviikkona 14.3. klo 19


Lue lisää

Tähtivierailu: Rantarouvat


Kuule, kaikella rakkaudella.
Rantarouvat on Sinikka Sokan ja Jaana Saarisen tähdittämä lempeän oikukas komedia. Nämä rouvat tietävät ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan.

keskiviikkona 2.5. klo 19


Lue lisää

Tähtivierailu: Pieni eläin - Seela Sella 80 vuotta


Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii 80-vuotispäiviään monologiteoksella, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista – ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa.

tiistaina 8.5. klo 19 ja keskiviikkona 9.5. klo 14


Lue lisää

Kruununpuiston kesäteatterissa: Haluatko mökkiläiseksi


Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Esitykset Kruununpuiston kesäteatterissa 26.6.- 29.7.2018.


Lue lisää

Facebook

Maailman ympäri 80 päivässä avoin harjoitus ti 23.1. klo 12-13. Lipunmyynti myös tuolloin auki. Tervetuloa!
Avoimet harjoitukset Teatteri Imatrassa!
Imatran Kylpylältä majoitus ja teatteriliput keväälle edullisena pakettina. Lue lisää linkistä ja varaa teatterilomanen!
Phileas Fogg on lyönyt vetoa puolesta omaisuudestaan, että matkustaa maailman ympäri 80 päivässä. Kuinkahan tässä käy? Osta liput niin näet: www.teatteri-imatra.fi
Onko keväälle tiedossa lasten kaverisynttäreitä? Mauri ja vähä-älypuhelin -näytelmä sai lisäesityksiä ja synttärit voi näin viettää teatterin merkeissä. Syksyllä juhlitaan sitten uuden lastennäytelmän parissa.
Veikko Harju tietää miten teatterin lavasteet tehdään. Lue juttu!
Kaakon Teatterit -lehti jaettiin kotitalouksiin viime viikolla. Tästä pääset lukemaan lehden sähköistä versiota.
Tänään on avoin harjoitus suuresta seikkailusta! Vapaa pääsy, 200 ensimmäistä mahtuu sisään.