Maailman ympäri 80 päivässä


Nojatuolimatka klassikkoteokseen, jossa jokainen pääsee osaksi värikylläistä, silmiä hivelevää ja mieltä kutkuttavaa elämystä. Esitys on suuri seikkailu josta ei vauhtia, huumoria ja vaarallisia tilanteita puutu.

Pohjoismainen kantaesitys 3.2.2018


Lue lisää

Tähtivierailu: Rantarouvat


Kuule, kaikella rakkaudella.
Rantarouvat on Sinikka Sokan ja Jaana Saarisen tähdittämä lempeän oikukas komedia. Nämä rouvat tietävät ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan.

keskiviikkona 2.5. klo 19


Lue lisää

Teemu Eronen quintet ”At Home”


Imatralaissyntyisen Teemu Erosen ensimmäisen soololevyn levynjulkistamiskonsertti, jossa kuullaan svengaavaa ja tyylikästä perinteistä jazzia. Harvoin tarjolla - osta liput heti!

Lauantaina 5.5. klo 19


Lue lisää

Tähtivierailu: Pieni eläin - Seela Sella 80 vuotta


Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii 80-vuotispäiviään monologiteoksella, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista – ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa.

tiistaina 8.5. klo 19 ja keskiviikkona 9.5. klo 14


Lue lisää

Mustan ja Valkoisen teatterifestivaali: Moraali


Virolaisen Ugala teatterin Moraali-musiikkinäytelmä antaa humoristisen näkemyksen teinien aivosolujen väliin.

to 7.6. klo 19


Lue lisää

Mustan ja Valkoisen teatterifestivaali: Omanlaesie


Kajaanin kaupunginteatterin Omanlaesie on lämminhenkinen ja huumorin kohottama kiertoajelu kainuulaisten ilmiöiden ja heimoluonteen seisakkeille.

pe 8.6. klo 19


Lue lisää

Mustan ja Valkoisen teatterifestivaali: Gobo. Digital glossary


Pietarilaisen Akhe Engeneering Theatren hauskassa visuaalisessa esityksessä näet sirkusta, klovneriaa, installaatioita ja miniperformansseja.

la 9.6. klo 16


Lue lisää

Kruununpuiston kesäteatterissa: Haluatko mökkiläiseksi


Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Esitykset Kruununpuiston kesäteatterissa 26.6.- 29.7.2018.


Lue lisää

Hannu ja Kerttu


Satuklassikon moderni tulkinta on jännittävä matka kotoa, teatterin lämpiön kautta salaperäiseen metsään ja noidan piparkakkutalolle. Nähtäväksi jää miten rohkea kaksikko selviää kiperistä tilanteista.

Pohjoismainen kantaesitys 4.9.2018.


Lue lisää

Hiljaiset sillat


Koskettava tarina Francescasta ja Robertista on yksi maailman menestynein ja romanttisin rakkausdraama. Pääosissa nähdään Ulla-Maija Järsnstedt ja Ari-Matti Hedman (vier.). Näytelmä perustuu Robert James Wallerin romaaniin Bridges Of Madison County.

Ensi-ilta 29.9.2018.


Lue lisää

Kolme muskottisoturia


Joulurevyy Sienimäeltä - Kolme muskottisoturia on hauska tarina ja hyvää musiikkia. Lavalla nähdään koko Teatteri Imatran näyttelijäkunta ja bändissä Heikki Pöyhiä, Lauri Kuosa ja Pekka Ranta. Tämä esitys on pikkujoulutunnelman varma kohottaja, johon liput kannattaa hankkia heti eikä huomenna.

Maailman ensiesitys 2.11.2018.


Lue lisää

Facebook

Huikea matka Maailman ympäri koettu. Sydämen lämpöinen kiitos teille tästä kokemuksesta. Nyt sitten Mökkiläisten kautta Hiljaisia siltoja kohti. :)
Viimeiset esitykset suuresta seikkailusta Maailman ympäri 80 päivässä ovat kuluvan viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina! * * * * * "Esityksestä jäi todella hyvä mieli. Teatteriesitys on yksi parhaista näkemistäni.Mukaansa tempaava, hauska jopa jännittävä. Käsikirjoitus ja juoni oli mielenkiintoinen." Tartu tilaisuuteen ja osta liput heti: www.teatteri-imatra.fi/esityskalenteri
Perhe Mähönen on lähdössä Jouluksi Thaimaaseen. Lentoyhtiö on asettanut ihmisille painorajoituksen ja mummo ei pääse koneeseen. Muiden lähtiessä reissuun käynnistyy ”Yksin kotona” -elokuvien innoittama tapahtumasarja. Mummo ostaa alelaarista suruunsa kaiken lanttulaatikon. Muskottipähkinän aiheuttama yliannostus aikaansaa viikon kestävän hallusinaation jossa hänen matka-oppainaan menneisyyteen ja tulevaisuuteen toimivat ”Kolme Muskottisoturia”. Samaan aikaan perhe Rutanen, Mähösten naapuri -ja arkkivihollisperhe Sienimäeltä väittää matkustavansa jouluksi Espanjaan. Koska heillä ei ole matkaan varaa, he sulkevat tiiviisti sälekaihtimet ja tekevät sosiaaliseen mediaan taidokkaita lomakuvia ja klippejä. Haasteeksi muodostuu erikoisesti käyttäytyvä naapurin mummo… Musiikkina kuullaan aikamme kovimpien lauluntekijöiden hittibiisejä livebändin tykittäessä hommaan lisää ruutia! Joulutunnelmassa koko teatterin näyttelijäkunta ja vierailevat muusikot Pöyhiä, Kuosa & Ranta. Käsikirjoitus on työryhmän ja ohjauksesta vastaa Pia Lunkka. Maailman ensiesitys 2.11.2018, esitykset jatkuvat 15.12. asti. Esitys on pikkujoulutunnelman varma kohottaja, johon liput kannattaa hankkia heti! LIPUT Lipun hinta toimituskuluineen alkaen peruslippu 30€ eläkeläinen, opiskelija, työtön 28€ ryhmät yli 20 hlöä 27€, joka 20. lippu maksutta (max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä) lapset (-16 v.) 17€
Tämä koskettava, sydäntä riipivä tarina kertoo Iowan maaseudulla perheensä kanssa elävästä italialaissyntyisestä Francescasta (Ulla-Maija Järnstedt) sekä maatilalle eksyvästä, katettuja siltoja kuvaamaan tulevasta omaleimaisesta Robert Kincaidista (Ari-Matti Hedman). Henkilöiden välille syntyy sanoin kuvaamaton side ja rakkaustarina, joka hakee vertaansa. Neljässä päivässä elämän mittainen matka kulkee näiden kahden ihmisen lävitse ja saa heidän herkkyytensä, avoimuutensa ja tunteensa aivan uudelle tasolle. Kirjailija Robert James Wallerin romaanista Bridges Of Madison County julkaistiin elokuvasovitus 1995, joka on yksi maailman menestynein ja romanttisin rakkausdraama. Elokuvan tähtinä nähtiin Meryl Streep ja Clint Eastwood. Teoksen on suomentanut Kaijamari Sivill ja ohjauksesta vastaa Timo Rissanen. Ensi-ilta 29.9.2018. Esitykset jatkuvat 12.12.2018 saakka. LIPUT Lipun hinta toimituskuluineen alkaen peruslippu 27€ eläkeläinen, opiskelija, työtön 25€ ryhmät yli 20 hlöä 24€, joka 20. lippu maksutta (max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä) lapset (-16 v.) 17€
Teatteri Imatran syyskauden ohjelmiston avaa uusi veikeä sovitus klassikkosadusta Hannu ja Kerttu. Se on jännittävä matka kotoa, teatterin lämpiön kautta salaperäiseen metsään ja noidan piparkakkutalolle. Köyhän puunhakkaajaperheen ainoa toive on päästä metsään hakemaan puita myytäväksi. Metsä onkin lumottu, ja metsännoita saattaa isän taian pauloihin. Hannu ja Kerttu päätyvät piparkakkutaloon, josta pakoon pääseminen on ainoa ratkaisu. Miten käy Hannun ja Kertun? Kykenevätkö he selviytymään noidan tempuista ja herkuista? Entä miten käy itse noidan? Nähtäväksi jää miten rohkea kaksikko selviää kiperästä tilanteesta. Pohjoismaisen kantaesityksen dramatisoinnista vastaavan Kathryn Schultz-Millerin töitä on nähty aiemminkin Imatralla. Liisa Ihmemaassa ihastutti katsojia teatterin suurella näyttämöllä 2013 sekä Kaunotar ja Hirviö Pikku Hiisi -näyttämöllä 2016. Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille, kesto n. 50 min. ei väliaikaa. Pohjoismainen kantaesitys 4.9.2018 Pikku Hiisi -näyttämöllä (Esterinkatu 11). Esitykset jatkuvat 10.12.2018 saakka. LIPUT Toimituskuluineen alk. 11€ Koululais- ja päiväkotiryhmät 8€, opettajat maksutta.
Timo valmistautuu Phileas Foggin rooliin maskeeraaja-kampaaja Tarja Bromanin avustuksella. -Hanna
Kiitos Maailman ympäri-matkasta!
Tänään mennään taas Maailman ympäri klo 18.30. Tällä viikolla esityksiä vielä torstaina ja perjantaina klo 18.30 sekä lauantaina klo 13. Lähde mukaan suureen seikkailuun! Hanki liput heti: www.teatteri-imatra.fi/esityskalenteri