Kruununpuiston kesäteatterissa: Haluatko mökkiläiseksi


Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Esitykset Kruununpuiston kesäteatterissa 26.6.- 29.7.2018.


Lue lisää

Hannu ja Kerttu


Satuklassikon moderni tulkinta on jännittävä matka kotoa, teatterin lämpiön kautta salaperäiseen metsään ja noidan piparkakkutalolle. Nähtäväksi jää miten rohkea kaksikko selviää kiperistä tilanteista.

Pohjoismainen kantaesitys 4.9.2018.


Lue lisää

Hiljaiset sillat


Koskettava tarina Francescasta ja Robertista on yksi maailman menestynein ja romanttisin rakkausdraama. Pääosissa nähdään Ulla-Maija Järsnstedt ja Ari-Matti Hedman (vier.). Näytelmä perustuu Robert James Wallerin romaaniin Bridges Of Madison County.

Ensi-ilta 29.9.2018.


Lue lisää

Kolme muskottisoturia


Joulurevyy Sienimäeltä - Kolme muskottisoturia on hauska tarina ja hyvää musiikkia. Lavalla nähdään koko Teatteri Imatran näyttelijäkunta ja bändissä Heikki Pöyhiä, Lauri Kuosa ja Pekka Ranta. Tämä esitys on pikkujoulutunnelman varma kohottaja, johon liput kannattaa hankkia heti eikä huomenna.

Maailman ensiesitys 2.11.2018.


Lue lisää

Facebook

Uutisvuoksi 19.6.2018: Kruununpuiston kesäteatterin Haluatko mökkiläiseksi sukeltaa tavisten arkeen, ja lupaa katsojille myös twerkkausta ja flossausta. Varaa siis lippusi ja tule katsomaan myös kuka tai ketkä edellisten kesien näytelmien poliitikoista palaavat näyttäytymään!
Katso Haluatko mökkiläiseksi -kisan säännöt. Voit mm. kilahtaa anopille tai painaa keskeytysnappia. Kumman valitset?
Imatralaisessa juttua tämän kesän Kruunupuiston kesäteatterista Haluatko mökkiläiseksi? Ensi-ilta ensi ti 26.6.2018 klo 19.00. Kysyntä vilkasta, varmista lippusi ajoissa!
Kohta se alkaa, kesäteatteri nimittäin! :D Äänet päälle!
Olethan huomioinut OP Etelä-Karjalan tarjoaman edun Haluatko mökkiläiseksi -musiikkikomediaan? Liput kannattaa hankkia heti, lippuja rajoitettu määrä.
MIELENKIINTOISTA TEATTERIN MAAILMASTA Taitava ja kiitetty näyttelijätär Eila Ilenius vierailee Imatralla tiistaina 26.6. kesäteatterin ensi-iltapäivänä. Hän on esittelemässä uutta kirjaansa Näyttelijän yökirja, jossa hän avaa yleisölle työpäiväkirjojaan teatterin maailmasta, ja nimenomaisesti näyttelijäntyöstä. Hän valottaa rooleja ja työprosesseja, jotka ovat jättäneet erityisen muistijäljen. Tällaisia prosesseja ei juurikaan aiemmin ole kirjallisuudessamme käsitelty. Eila Ilenius on Suomalaisen kirjakaupan vieraana tiistaina 26.6. klo 15–17, jonka jälkeen hän saapuu kutsuvieraaksi kesäteatterimme Haluatko mökkiläiseksi ensi-iltaan. Kirjaa on myytävänä Suomalaisessa kirjakaupassa.
Mustan ja valkoisen teatterifestivaalilla tänään klo 19 esitys, jossa päästään teinien aivosolujen väliin. Tule!
Ensi keväänä Suomen Teatterit kokoontuvat Imatralla. Tervetuloa!